Ren Horsens Fjord

Ren Horsens Fjord

Ren Horsens Fjord-fonden, som er en ny kommunal fond, blev lanceret ved byrådets nytårskur den 4. januar 2024. Bag fonden står de forligspartier, der har indgået budgetaftalen for 2024-2025. Formålet med fonden er at sikre finansiering til at sætte gang i tiltag, der skal genoprette noget af det tidligere liv, der har været i fjorden, men som nu er forsvundet.

Familien Hansens Fond donerer 100.000 kr. til projektet, som blev offentliggjort ved Husodde Strand onsdag den 07. februar. Det skete sammen med borgmester Peter Sørensen samt frivillige ildsjæle, herunder Jan Karnøe.

”Idéen om at oprette en fond til gavn for livet under vandoverfladen i Horsens Fjord er rigtig god, for vi må og skal gøre noget for at forbedre den tilstand, fjorden er kommet i. Det ønsker vi i Familien Hansens Fond at bakke op omkring, og derfor er det helt naturligt for os at støtte med midler, der kan skubbe på arbejdet. Projekter som det her kræver en indsats fra mange forskellige fronter, og det kan kun lykkes, hvis vi i fællesskab – kommunen, lokale fonde, erhvervslivet og borgere – bakker op. Vi vil rigtig gerne støtte det vigtige arbejde, som der politisk er sat fokus på i Horsens Kommune,” siger Per Hansen, der er formand for Familiens Hansens Fond.

Alle, der har lyst – både borgere, virksomheder, organisationer og fonde – kan bidrage til Ren Horsens Fjord-fonden.

Læs mere om projektet via linket nedenfor.

 

Foto: Horsens Kommune og Familien Hansens Fond

Næste ansøgningsfrist: 31/05/2024

Send din ansøgning til Familien Hansens Fond. Vi glæder os til at modtage den.

Læs mere