Nikola Stankovic

Nikola Stankovic

Familien Hansens Fond støtter Nikola Stankovic’s kandidatuddannelse på Harvard University i USA.

Nikola er opvokset i Horsens, herunder haft hans folkeskole- og gymnasiegang i byen. Dertil har han under sin lægelige virke arbejdet på Regionshospitalet Horsens, hvor han også håber at bidrage med hans sundhedsfaglige kompetencer i fremtiden.

Nikola har sendt denne besked hjem til os fra USA:

Mit navn er Nikola. Jeg er læge og forsker indenfor hjertestop i Danmark. Der skal lyde en stor tak til Familien Hansens Fond for at støtte færdiggørelsen af min kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab på Harvard University.

Der er tale om en multidisciplinær uddannelse, som sigter efter at udbygge viden og kompetencer til gavn for folkesundheden og sundhedssystemet. Uddannelsen har til formål at forbedre mine lægefaglige egenskaber og bidrage til min viden indenfor implementering af sundhedsfremmende indsatser på hospitaler i Danmark.

Med uddannelsen ønsker jeg at udbygge mine kompetencer som læge og forsker til gavn for det danske sundhedssystem.

Donationen til Nikola passer perfekt ind i fondens uddelingsformål. Derfor er vi også glade for at kunne støtte Nikola i hans drømme og karrieremæssige udvikling, som vil gavne det fremtidige danske sundhedssystem.

Næste ansøgningsfrist: 31/05/2024

Send din ansøgning til Familien Hansens Fond. Vi glæder os til at modtage den.

Læs mere