headspace Horsens

headspace Horsens

Som et nyt tiltag i Familien Hansens Fond, har bestyrelsen valgt at oprette en pris – VOKSER SAMMEN Prisen.

Prisen er en ekstraordinær bevilling i de år, hvor Familien Hansens Fond laver et ekstraordinært godt resultat, hvilket var tilfældet i regnskabsåret 2023. Den overordnede tanke med Prisen er, at når det går godt i fonden, skal det også gå godt for modtagerne – vi VOKSER SAMMEN !

Bestyrelsen i Familien Hansens Fond har valgt første prismodtager. VOKSER SAMMEN Prisen 2023 går til headspace Horsens.

headspace er et anonymt og gratis sted unge mellem 12-25 år kan henvende sig og tale med rådgivere om alt, hvad der kan være svært i livet i den alder. headspace er først og fremmest nogen at tale med, men de holder også foredrag og workshops om mental trivsel.

Prisoverrækkelsen fandt sted onsdag den 13. marts 2024 i headspace Horsens’ lokaler i Skolegade 7, hvor centerchef Susanne Mathiesen og tidligere statsminister og stifter af headspace Danmark, Poul Nyrup Rasmussen, modtog donationen på 150.000 kr. og VOKSER SAMMEN-statuetten, som anerkendelse for det store arbejde headspace gør for unge, der har det svært.

– Det er et vigtigt og meget relevant område, da der er flere og flere unge, der får ondt i livet på den ene eller anden måde. Familien Hansens Fond er både glad og stolt over at støtte så vigtig en indsats, udtaler Janni Hansen, medstifter af Familien Hansens Fond.

Hos headspace Horsens er der stor glæde efter offentliggørelsen af prisen.

– Vi er meget taknemmelig for den flotte donation fra Familien Hansens Fond. Med donationen kan vores dygtige medarbejdere og frivillige nu hjælpe endnu flere unge mennesker i Horsens, udtaler centerchef, Susanne Mathiesen.

Næste ansøgningsfrist: 31/08/2024

Send din ansøgning til Familien Hansens Fond. Vi glæder os til at modtage den.

Læs mere