Lykken er en ny skoletaske

Lykken er en ny skoletaske

Mange børn har brug for en ny skoletaske til skolestart, men ikke alle har midlerne til at købe en spritny skoletaske. Derfor har Røde Kors Horsens i samarbejde med Familien Hansens Fond og Jeva foræret 26 børn i Horsens en ny taske.

Det kan være svært at få enderne til at hænge sammen, når tiden kalder på ekstraordinære udgifter. Det gælder især i juletiden, hvor Røde Kors Horsens hjælper mere end 150 familier med julehjælp. Men også til skolestart kan der være ekstra udgifter til ny skoletaske, tøj osv.

Derfor har Røde Kors Horsens i samarbejde med Familien Hansens Fond og Jeva sørget for, at 26 børn har startet skoleåret med en ny skoletaske, drikkedunk og fyldt penalhus.

”Vi glæder os rigtig meget over at kunne hjælpe på denne måde,” udtaler frivillig koordinator Janni Hansen fra Røde Kors Horsens. ”Lykken er jo ekstra stor, når en lille pige, der er helt vild med enhjørninge, kommer for at hente sin nye skoletaske og opdager, at der er enhjørninge på skoletasken.”

Nogle af børnene kender Røde Kors i forvejen, da nogle af familierne har været på sommerferie på Askhøj Camping hen over sommeren, betalt og arrangeret af Røde Kors Horsens. Andre familier deltager i familienetværket i Røde Kors Horsens.

Det er overskud fra salget i genbrugsbutikken på Vejlevej 1 samt støtte fra Familien Hansens Fond og Jeva, der gør det muligt for Røde Kors at donere skoletasker.

Foto: Røde Kors Horsens

Næste ansøgningsfrist: 31/05/2024

Send din ansøgning til Familien Hansens Fond. Vi glæder os til at modtage den.

Læs mere