Stafet For Livet

Stafet For Livet

Familien Hansens Fond har støttet Fightermiddagen ved Stafet For Livet i Horsens, som i 2022 blev afholdt på FÆNGLSET den 10. og 11. juni 2022.

Stafet For Livet arrangerer hvert år et event, der handler om at være sammen og glæde sig over livet. Men samtidig også mindes og sende tanker til dem, der er gået bort ved den smukke lysceremoni, der afholdes, når mørket falder på.

Under eventet bliver der via stafetten samlet midler ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Stafetten åbnes med en fighterrunde. Fighterne er tidligere og nuværende kræftpatienter, som om aftenen inviteres sammen med deres ægtefæller til en Fightermiddag. Det er en middag, der betyder meget for deltagerne og vi er i den grad glade for at støtte op om den. Et eventuelt overskud fra støtten går til Kræftens Bekæmpelses lokale afdeling.

Som en lokalforankret fond, som støtter almennyttige og almenvelgørende formål, herunder kulturelle, sociale, sundhedsmæssige og uddannelsesmæssige formål med relation til Horsens og omegn, er vi meget glade for at kunne støtte op om Stafet For Livet i Horsens.

Læs mere om Stafet For Livet her:

Næste ansøgningsfrist: 31/08/2024

Send din ansøgning til Familien Hansens Fond. Vi glæder os til at modtage den.

Læs mere